1.
Aperitiu:
Ametlles fregides
Dàtils amb bacon
Xapata d'Ibèric
Torrades amb Salmó
Torrada amb escalivada i Anxoves
Torrades de clotxa
Broxeta de formatge amb tomàquet xerry
Broxeta de pinya amb pernil
Broxeta de carxofa i llagostins
Gambes Salades
Mini reposteria salada
Sortit de xips salats(patates fregides matutano)
2.
Cua de rap amb cloïsses i gambes
o
Llomillet de tocino amb salsa de tòfona i guarnició
3.
Broxeta de fruites amb gelat de bescuit amb xocolata calenta
4.
Café i licors
5.
Vins
(Negre)Fornix 1968, D.O. Montsant
(Blanc)Vinya dels Masos, D.O. Terra Alta
Cava:Brut Classic, Codorniu
5.
Barra lliure
6. PREU: 50 EUROS
NOTA: S'ha d'escollir el segon plat, la cua o el llomillet. Envia un correu a fornada1968@hotmail.com
dilluns, 2 de juny del 2008
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada