dilluns, 2 de juny del 2008

LA MINUTA

1.
Aperitiu:
Ametlles fregides
Dàtils amb bacon
Xapata d'Ibèric
Torrades amb Salmó
Torrada amb escalivada i Anxoves
Torrades de clotxa
Broxeta de formatge amb tomàquet xerry
Broxeta de pinya amb pernil
Broxeta de carxofa i llagostins
Gambes Salades
Mini reposteria salada
Sortit de xips salats(patates fregides matutano)

2.
Cua de rap amb cloïsses i gambes
o
Llomillet de tocino amb salsa de tòfona i guarnició

3.
Broxeta de fruites amb gelat de bescuit amb xocolata calenta

4.
Café i licors

5.
Vins
(Negre)Fornix 1968, D.O. Montsant
(Blanc)Vinya dels Masos, D.O. Terra Alta
Cava:Brut Classic, Codorniu

5.
Barra lliure

6. PREU: 50 EUROS

NOTA: S'ha d'escollir el segon plat, la cua o el llomillet. Envia un correu a fornada1968@hotmail.com